در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ببخشید سوالی داشتم من بیمه بیکاری میگیرم متوسط دستمزد روزانه من 52 هزار تومان بوده و متاهل هستم سوال من این هست بیمه تامین اجتماعی میگه امسال حداقل اداره کار 1110000 تومان هست و انقدر به من پرداخت میشود. چطور بین متاهل و مجرد تفاوتی نیست و تامین اجتماعی مگر نباید 10 درصد حقوق پایه اداره کار به متاهلین بده یعنی حقوق بشه 1220000 تومان برای یه متاهل درسته با توجه به میانگین جداقل دستمزد من که 52 تومن بوده لطفا پاسخ بدید با سپاس
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

بین متاهل و مجرد تفاوت وجود دارد منتها چون معمولا حقوق هر دو به حداقل حقوق اداره کار نمیرسد،حداقل حقوق یعنی 11112690 پرداخت میشود.
نحوه محاسبه مقرری بیمه شده متاهل=(متوسط دستمزد روزانه  * 0.55 * 30 )+(حداقل دستمزد * 0.1 * تعداد عائله )
تعداد افراد تحت تکفل هر نفر تا ۱۰درصد وتا چهارنفر مورد قبول است.
مجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد کمتر و از (80% ) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد .