در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ما سه ماه پیش تصادف کردیم.مادرم پاش شکست و براش سه ماه استراحت نوشتند.متن نامه پزشک قانونی بدین ترتیب بود.

1-شکستگی در ناحیه فوقانی استخوان درشت نی ساق پای چپ(پلاتو)...2-همارتروز در ناحیه مفصل زانوی چپ مشهود بود.

میخواستم بدونم چقدر دیه بهش تعلق میگیره..ممنون
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام خدمت شما و با آرزوی سلامت ، دیه شکستگی درشت نی پای چپ 8درصد از دیه کامله می باشد اگر جراحی صورت گرفته باشد 2درصد هم ارش بابت آسیب نسج نرم بابت عمل جراحی به وی تعلق خواهد گرفت و همارتروز یا خونریزی داخل مفصل اگر بعلت پارگی رباط باشد حدود 8درصد ارش در نظر خواهند گرفت و اگر بدون پارگی رباط باشد حدود 2درصد ارش تعلق خواهد گرفت.
لازم بذکر است کارشناسان پزشکی قانونی جهت اینکه مشخص شود آیا استخوان شکسته شده بدون عیب درمان می شود یا خیر برای فرد مصدوم طول درمان در نظر می گیرند . و چون در بیمارستان از زانو mri گرفته نمی شود بهتر است فرد مصدوم جهت تشخیص بهتر که آیا رباط زانو پاره شده است یا خیر به پزشک متخصص مراجعه نموده و نتیجه را به پزشک، پزشکی قانونی اعلام نماید .