در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدرما درتصادف فوت کردن و الان چندین ماه است که از قطعیت حکم میگزرد وپرونده در شعبه اجرای احکام می باشد ،هرچه که از آن شعبه برای شرکت بیمه دستورپرداخت ارسال میشود هنوز هیچ نتیجه ای درمورد پرداخت دیه به اجرای احکام پاسخ داده نشده حالا که روند پرونده را اینترنتی پیگیرشدیم نوشته که: پرونده مقید به وقت نظارت در تاریخ ۱۳۹۷/۸ می باشد!

میخواستم بدانم منظوراز این نوشته چه می باشد

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
معمولا در پرونده ها یا وقت رسیدگی تعیین میگردد یا وقت نظارت (احتیاطی) برای اینکه پرونده از دور خارج نگردد و همواره تحت نظر قاضی باشد تا از آخرین وضعیت گردش کار پرونده مطلع گردد لذا وقت نظارت تعیین میشود تا مثلا دو ماه بعد مشخص شود نتیجه ارسال اخطاریه چه بوده است چنانچه پس از انجام تحقیقات و یا سایر موارد لازم ، پرونده جهت دعوت از طرفین پرونده و محاکمه آماده و نواقصی نداشت وقت رسیدگی تعیین شود.
لازم بذکر است شما می توانید جهت مشاوره به منظور ثبت شکایت از شرکت بیمه گر در بیمه مرکز مشاوره تلفنی دریافت نمایید از کارشناسان بیدبرگ