در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما.

خانوم بنده در یک فروشگاه مواد غذایی به مدت 5 ماه کار میکرد و مبلغ 60 میلیون تومان سفته داده کارفرما و کارفرما هم یک رسید که شماره سفته و نوشته بابت حسن انجام کار به ما داده به صورت دست نویس و حالا ادعا میکنه که این رسید ارزشی نداره ایا راست میگه و میتونه بذاره اجرا
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
یکی از راههای قانونی برای استرداد سفته از کارفرما تهیه وتکمیل وارسال اظهار نامه رسمی به ا درس کارفرما می باشد که از طریق دفاتر قضایی می توانید اقدام نماید