در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
از اسفند بیکار شدم و مدام به دنبال گرفتن بیمه بیکاری بوده ام و هربار به دلیلی بنده را معطل کرده و این ماه و ماه بعد کرده اند و از این شعبه به آن شعبه

بالاخره هفته گذشته گفتند مراحل تمام شده و باید منتظر بازرس بیمه بمانم. دیروز برای پیگیری به شعبه ۲۶ مراجعه کردم و بازرس گفت دوباره نیمه شهریور بیا و پیگیری کن و اشاره کرد که حق بیمه شما مبلغش زیاد است!

چه کاری برای پیگیری می توانم انجام دهم؟ شش ماه بیکاری و عدم پرداخت واقعا فشار زیادی به ما وارد کرده است.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با ستناد قانون بیمه بیکاری در صورتیکه دارای شش ماه سابقه بیمه می باشید وبیکاری غیر اردای شما در واحد بیمه بیکاری اداره کار محرز شده است وکتبا به شعبه تامین اجتماعی معرفی شده اید ولیست بیمه شما تاتاریخ اخراج به تامین اجتماعی واریز شده است شعبه مربوطه مکلف است نسبت به برقراری وپرداخت مقرری شما اقدام نماید