در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من مردی 43 ساله و مجرد هستم . تا آخر عمر هم قصد ازدواج ندارم.

در بیمه عمر ، چون قسمت اعظم بهره مندی از بیمه عمر در صورتی است که شخص بیمه شده فوت شود و مبلغی به زن و فرزندان وی تعلق گیرد ، لذا فکر میکنم بیمه عمر برای فردی با شرایط من مناسب نباشد. اگر شما به عنوان مشاور ، خلاف نظر بنده را دارید ، در اینصورت مرا راهنمایی کنید تا بدانم بهترین شرایط بیمه عمر برای فردی مثل من چگونه می تواند باشد.

بیمه عمر ، توجه مرا جلب کرده است. در ضمن من فردی کم سواد هستم. لذا از شما خواهش می کنم کمی به خود زحمت داده و با زبانی ساده و روان و نیز بطور مبسوط و مفصل به راهنمایی من اقدام کنید.

تایپ کردن چند سطر بیشتر ، تنها یکی دو دقیقه از وقت شریف شما را می گیرد در حالیکه اگر بصورت مشروح و کامل و جامع ، مرا راهنمایی کنید ، بهتر خواهم توانست تصمیم گیری کنم. چون فکر می کنم شرایط پرداخت سود سپرده پس از ده سال آنهم بصورت مستمری ، دقیقا یکی از خواسته های اصلی من است و بیمه عمر می تواند چنین مزیتی را در اختیارم بگذارد.بیمه

 از طرفی دریافت کردن این سود حاصل از اندوخته بطور یکجا ، خودش ، مزیت بزرگی است. سوای اینکه می شود در سود حاصل از سرمایه گذاری ها هم سهیم بود و یا قابلیت هایی مثل دریافت وام یا بازخرید و نیز برداشت از اندوخته ، فاکتورهایی هستند که توجه مرا به خود جلب کرده اند.

تأکید می کنم که به زبانی کاملا ساده و روان مرا راهنمایی کرده و مناسب ترین حالات و شرایط را برایم شرح دهید. قبلا از تصدّع وقت شریفتان ، پوزش می طلبم و از حوصله ای که به خرج خواهید داد کمال تشکر و امتنان را دارم.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.
پوششهای بیمه نامه بیشتر برای زمان حیات افراد هست و قسمت و پرده آخر زندگی همه ما انسانها مرگ است و چاره و گریزی از آن نیست.
اما برای شما برادر بزرگوار خودم که مجرد هستین،اعتقاد ما برای بعد از حیات،سازمانهای خیریه ای است که در حال حاضر وجود دارند مثل موسسه کودکان سرطانی(محک)،آسایشگاه سالمندان کهریزک و خیلی از موسسات خیریه ای که وجود دارند و شما میتونی برای ذینفع قرار دادن اون سازمانها اطلاعات تون رو بیشتر کنین و هر کدوم رو که تمایل بیشتری دارین ذینفع بعد از حیات خودتون قرار بدین.
بدین ترتیب هم پوششهای بیمه نامه رو در اختیار دارین و هم برای باقیات صالحات خودتون قدمی محکم و عالی برداشتین.
و به این جهت عرض کردم خدمت تون چون خود بنده در حال حاضر بیمه نامه دومی دارم که ذینفع بشرط حیات و فوت بنده موسسه محک هست و خیلی هم به داشتن آن افتخار میکنم و در این راه تابحال بیمه نامه های زیادی رو با این شرایط به دوستان عزیزی چون شما پیشنهاد داده و از آن استقبال نمودن.
پس نتیجه ای که برای شما متصور میتونه باشه همین بس که پوششها رو در زمان حیات برای خودتون دارین و برای بعد از خودتون هم خیراتی رو باقی میگذارین که دعای خیر خیلی از پدر و مادرهایی که فرزندانشون رو برای معالجه به محک میارن پشت سر شما هست و خواهد بود.
در هر صورت باز هم اگر که سوالی داشتین میتونین از طریق قسمت دیدگاه سوالات تون رو در میان بگذارین تا پاسخ مناسب به شما ارایه کنم و یا برای ثبت نام و ارایه مشاوره رایگان،فرم زیر رو پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل بشه.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.
با تجدید احترام