در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

می خواستم برم خودم رو بیمه اختیاری یا خویش فرما کنم.

 از طرفی اخباری در ماههای گذشته شنیدم که بیمه تامین اجتماعی اوضاع خوبی نداره و در حال ورشکسته شدن هست.

 اگر دو سال یا زودتر ورشکسته شود تکلیف بیمه گذاران به چه صورت می شود و چه سرنوشتی خواهند داشت؟

 من هیچ بیمه ای تا الان نداشتم و تازه می خواهم بیمه باز کنم. الان 40 سال سن دارم. بیمه های گران قیمت تر دیگر که بهتر هستند رو هم نمی توانم باز کنم چون قادر به پرداخت حق بیمه آنها نیستم.

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

تامین اجتماعی با توجه به طلب 150000 میلیاردی از دولت هرگز ورشکسته نخواهد شد و مطمئن باشید رمز پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی پایداری تامین اجتماعی میباشد لذا با پشتیبانی دولت از سازمان تامین اجتماعی این امر اتفاق نخواهد افتاد و جایگاه سازمان تامین اجتماعی با توجه به سفره بزرگ آن از جایگاه تمام صندوقهای بیمه ای خصوصی و دولتی محکم تر میباشد.