در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید

من مدتی از همسرم جدا شدم و حضانت پسر 6 سالمو به عهده گرفتم،پدرم بازنشسته شهرداری هستن ودر قید حیات،مادرم فوت شدند

میخواستم بدونم برای تعلق گرفتن حقوق بازنشستگی پدر بعد از فوت(البته خدا نکرده)حتما نیاز هست که من تحت تکلف بیمه تامین اجتماعی ایشون باشم؟

یا نه بیمه ربطی نداره،طبق استعلام مشخص میشه که من مطلقه هستم ونیازی به پیگیری نیست

بیمه-دختر-مطلقه
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
فرزندان اناث تا زمانی که ازدواج نکرده باشند و یا شاغل نباشند تحت کفالت پدر میباشند بنابراین شما بعد از طلاق تحت کفالت پدر هستید می توانید از طریق پدر دفترچه درمانی اخذ نموده و پدر از حق اولاد بهره مند گردد.
لذا در صورت فوت پدر ( انشااله همیشه سلامت باشند ) با ارائه اسناد و مدارک مربوط به طلاق شما می توانید از کلیه حقوق پدر حین الفوت در صورتی که بازمانده دیگری نباشد بهره مند گردید.
لازم بذکر است فرزند شما نمی تواند از دفترچه درمانی بهره مند گردد با توجه به اینکه حضانت با شما میباشد و کفالت با پدرش یا همسر قبلی شما است و باید از طریق وی دفترچه درمانی اخذ نماید.