در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

بنده 3 روز پیش راننده خودرو بودم و به تیرک برق برخورد کردم و از بیمه حوادث راننده میخواهم استفاده کنم. لطفا میزان دیه بنده را محاسبه کنید.کلمه به کلمه گزارش پزشکی قانونی  اینگونه است:

  1.  ساییدگی(حارصه)پل بینی و گوشه خارجی چشم راست و زیر چشم راست
  2. حارصه زانوی راست - ساق راست(دو ناحیه) ساق چپ(دو ناحیه) مچ دست چپ
  3.  تورم و حارصه ساعد چپ
  4.  تورم مچ پای راست - زانوی راست

سپاس بسیار

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
بند یک 3درصد از دیه کامله
بند دوم 3درصد از دیه کامله
بند سوم 0.65درصد از دیه کامله
بند چهارم 0.65درصد از دیه کامله
درصورتی که میزان تورم ها شدید نباشد کل غرامت قابل پرداخت به شما 7.3درصد می شود و مبلغ ریالی آن 168630000 ریال می باشد .