در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه تکمیلی انفرادی به چه صورت و مبلغی می باشد و چه مزایا و سقفی دارد و سوال بعدی اینکه چند نفر نیاز هست جهت بیمه گروهی

با سپاس
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در رابطه با سوال اول شما در دسته سوالات بیمه درمان تکمیلی کامل مطرح شده است.

در رابطه با سوال دوم شما ، باید بالای 100 نفر حداقل باشند ، ضمنا نباید بقصد گرفتن بیمه تکممیلی دور هم جمع شده باشند و بایستی حداقل 70% نفرات سازمان تحت پوشش باشند.