در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)

با سلام واحترام

ایا در بیمه مشاغل ازاد با نرخ 18 درصد فرد پنچ سال حق بیمه پرداخت کرده باشد هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی شامل افراد میشود یا خیر با تشکر از پاسخ شما وهمکاران گرامی

1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
مشمولین بیمه حرف و مشاغل آزاد مشمول دریافت کمک هزینه ازدواج ، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری ، بیمه بیکاری ، کمک هزینه سفر بیمار و همراه بیمار ، پروتز و اروتز . کفن و دفن نمی باشند.