در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید .

من 23 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و توی یک شرکت هستم که میتونم حقوق بالا توی لیست رد کنم . قبلا به خاطر حق بیمه حداقل حقوق هر سال رو رد میکردم اما الان دو  ماهی هستش که ماهی 3 میلیون حقوق رد میکنم.

میخواستم از خدمتتون سوال کنم

  1. برای اینکه هنگام بازنشستگی حداکثر حقوق آن زمان را بگیرم چکار کنم ؟
  2.  اینکه شروع کردم حقوق ماهی 3 میلیون تومان میزنم خوبه یا فقط برای من هزینه اضافی حق بیمه و مالیات داره ( چون که من خودم واریز میکنم ) .
  3.  لطفا بفرمایید بعد از این چکار کنم .

ممنون از لطف تون

قهرمانی

1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
افزایش حقوق هرسال نسبت به حقوق پرداختی بهمن ماه سال گذشته میباشد و با افزایش 19/5 درصد در سال 97 شما می توانید فقط درصد مجاز را افزایش دهید و نمی توانید مثلا 50 درصد یا 100 درصد حقوق خود را اضافه کنید و مبلغ اضافه واریزی در سازمان تامین اجتماعی شناسایی میگردد و در هنگام ارائه خدمات از سازمان اصلاح میگردد اما سه راه وجود دارد که شما می توانید بیشتر واریز نمایید.
1 - تغییر در حکم حقوقی و تغییر شغل و یا پست سازمانی بالاتر با اسناد و مدارک مستند.
2 - ارائه افزایش حقوق با درج مزایای مشمول حق بیمه بعنوان اضافه کار ، بهره وری ، کارانه در لیست حق بیمه.
3 - اعمال افزایش مورد نظر در بهمن ماه امسال تا در سال بعد اعمال گردد.