در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام,

من سربازم دچار پارگی رباط acl و mcl شدم کمیسیون پزشکی هر دو رو تایید کرد,ولی در تعیین درصد غرامت پنج درصد نوشته شده به خاطر acl و نامی از mcl ذکر نشده است,

درصد غرامت هر رباط چه میزان درصد است,رای قابل اعتراض است ? هر درصد چند تومن است?ممنون
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
در ابتدا باید این توصیه را به شما نمایم که به در دست داشتن جوابیه mri به پزشک متخصص مراجعه نموده و از پارگی رباط ها بطور کامل اطمینان حاصل فرمایید و اگر پارگی رباط داخلی mcl به تنهایی باشد 4درصد ارش و اگر همراه با پارگی رباط (لیگامان) متقاطع باشد 10درصد ارش و اگر پارگی لیگامان متقاطع قدامی acl و خلفی باشد 8 درصد ارش درنظر خواهند گرفت . از تاریخ ابلاغ رای تا 20روز مهلت اعتراض دارید.