در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر شرکتی در سه ماه اول سال، بیمه را بر اساس حقوق 1,680,000 تومان در ماه رد کرده باشد و همچنان در آن شرکت مشغول به کار باشیم، امکان کاهش آن به حقوق پایه در ادامه سال وجود دارد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب
تعدیل مزد با توجه به ارائه لیست بیمه طی سال امکان پذیر نمیباشد و کاهش دستمزد باعث محاسبه جرایم خواهد گردید
شما میبایست یک ماه ترک کار برای فرد موردنظر در لیست بیمه اعلام نمایید و سپس از ماه بعد با حقوق جدید بیمه منظور گردد تا باعث جریمه تعدیل نگردد.