در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
در شعب تامین اجتماعی برخی از شهرستان ها در ارتباط با بخش ب (نحوه محاسبه حق بیمه قراردادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات) (اشخاص حقوقی)

بند سوم که اشاره به فقدان دفاتر قانونی یا خوداری از ارائه آنها توسط شخص حقوقی دارد و قانون مراتب و نحوه محاسبه را پیش بینی کرده اجرا نمی شود؟

برای مثال شرکتی بیمه افراد را با کد کارگاه پرداخت کرده و کد پیمان نیز برای یک قرارداد پشتیبانی از نرم افزار اخذ کرده اما پرداخت هایی که در کد کارگاه داشته را از بدهی بابت پیمان کسر نمی کنند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
وفق بخششنامه 14/3 در مواردی که پیمانکار فاقد دفاتر قانونی بوده و یا از ارائه دفاتر خودداری نماید حق بیمه طبق ماده دوم مصوبه مورخ ۷۰/۱/۲۴ شورایعالی تامین اجتماعی قراداد 100 درصد مکانیکی محسوب شدهو به مأخذ ۷ درصد به اضافه بیمه بیکاری مربوطه محاسبه میگردد و حق بیمه پرداختی در ایام قرارداد از مبلغ محاسبه کسر میگردد لیکن با توجه باینکه برخی از کارکنان سازمان تامین اجتماعی متاسفانه بسیار سلیقه ای در مورد قراردادهای پیمان عمل می نماید لذا شما باید به مبلغ اعلامی اعتراض و موضوع را از هیات بدوی یا هیات تجدید نظر پیگری نمایید.