در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
هزينه هاي مربوط به نسخه هاى فشار خون كسانى كه بيمه عمر پاسارگاد رادارند مي توان از بيمه تكميل درمانى با داشتن سرمايه اى بيشتر ٢ميليون ودرسال٤پرداخت هستند رودريافت كرد

با تشكر از راهنماى شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.
بیمه تکمیلی بیمه های عمر پاسارگاد،فقط و فقط شامل هزینه های جراحی و بستری میشه و سایر پوششهای بیمه های تکمیلی از جمله دارو،ویزیت،آزمایش،زایمان،هزینه ای پاراکلینیکی و..... رو شامل نمیشه.
این پوششها بصورت کاملا رایگان برای دارندگان بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد ارایه میشه و هزینه ای رو برای بیمه شدگان و بیمه گذاران در بر نخواهد داشت.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.
با تجدید احترام