در سوابق بیمه توسط
سلام.شاپور مهرانفر هستم.متولد۱۳۴۳.نیازمند جمع آوری سوابق خود میباشم.اما سابقه کمتری از مدت بیمه من در سیستم تامین اجتماعی ثبت میباشد.حدود ۱۲ سال است که نام خانوادگی ام تغییر داده ام.آیا امکان دارد سوابق قبلی من با نام خانوادگی گذشته ام در سیستم شعبه ای که سالها پیش بیمه بوده ام ثبت ولی در سایت منظور نشده باشد.اگر پاسخ مثبت شما مثبت باشد مشکل دیگر من این است سال بیمه و شعبه ای که در آن بیمه بوده ام را ب یاد ندارم.راهنمایی میخواهم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بلی با نام خانوادگی قبلی برایتان ثبت شده که باید بصورت دستی نسبت به جمع آوری سوابق اقدام نمایید