در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

اينجانب از تاريخ ٢٨ /٢ /٩٦ حقوق بيمه بيكاري دريافت ميكنم تا تاريخ ٢٨ / ٧ / ٩٦ حقوق در شهر عسلويه(بيد خون ) و به حساب بانك صادرات طبق دستور  تأمين اجتماعي واريز شد بعد از انتقال پرونده به شهر شيراز و باز هم به دستور تأمين اجتماعي شعبه ٢ شيراز حساب را از صادرات به رفاه كارگران تغيير كرد و تا شهريور ماه ٩٧به حساب رفاه كارگران واريز شد ولي حقوق تيرماه ٩٧ بدون هيچ درخواستي از طرف من به حساب صادرات انتقال داده شده است و باعث يرخي مشكلات براي اين جانب شده است دليل اين جابجايي چيست؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

متاسفانه با توجه به تغییر نرم افزار و پلتفرم تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی و کشوری شدن پرداختها همچین مشکلی برای برخی از مقرری بگیران که قبلا شماره حساب دیگری نیز داشته اند بوجود آمده لذا شما می توانید به شعبه مربوطه مراجعه و مشکل فوق را مرتفع نمایید.