در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (310 امتیاز)
سلام

من به واسطه شغلم درگیر در پروسه مناقصه بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان و بیمه تمام خطر نصب برای یک پروژه نفتی هستم.

در جلسات مذاکره با بیمه گزاران از شرکت های مختلف اصطلاحاتی رو میشنوم که پیدا کردن تعریف درستشون در گوگل سخته و از شما راهنمایی میخوام.

- بیمه نامه های CSL و CTL چیه و تعریف و خواصشون چیه

- قاعده نسبی در بیمه چیه و چه تعریفی داره

متشکرم
1 پاسخ
توسط (8,730 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام
قاعده نسبی یا ماده 10 ، یعنی اگر شما خواسته یا ناخواسته اگر سرمایه مورد بیمه یا ریسک مورد بیمه را کمتر اعلام کنید شامل این قانون شده وبه نسبت حسن صداقت شما خسارت پرداخت میشود
حسن نیت فونداسیون هر بیمه نامه ای است