در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من دختري دارم كه جديدا طلاق گرفته و سرپرستي دو فرزند سه سال و هشت سال خود را نيز بعهده گرفته است در صورتيكه ايشان خانه دار هستند و هيچگونه بيمه اي هم ندارند ، و الان تحت سرپرستي من قرار دارند ، ايا ميتوانم انها را تحت پوشش بيمه درماني نيروهاي مسلح كه خود بازنشسته نيروهاي مسلح ميباشم قرار بدهم ؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

شما فقط میتوانید دختر خودتان را تحت پوشش درمانی قرار دهید دفترچه درمانی  و نوه های شما تحت کفالت پدر خود میباشند و باید از طریق وی تحت پوشش درمانی قرار گیرند.