در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (390 امتیاز)
درخصوص مزایا یا حقوق بازنشستگی یا موارد مهم آیا ثبت نام بیمه اختیاری درشهرستان یا مرکز استان تفاوتی بایکدیگر دارند وکدام یک روی موارد گفته شده تاثیر گذاراست ؟

بدلیل ازدیادمراجعین وتعداد کارمندان هر شعبه ؛ برای من کارهای اداری مربوط به بیمه اختیاری درشهرستان که خانه وکاشانه هم آنجا داریم خیلی راحت تروسریع تراست به این دلیل تفاوت وتاثیرش را برای آینده پرسیدم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

باسلام
شما میتوانید به نزدیکترین شعبه محل زندگی خودتان مراجعه و درخواست بیمه اختیاری بدهید و بعد از جمع آوری سابقه و پرونده فنی شما در این شعبه قرارداد بیمه اختیاری ببندید با توجه به اینکه پرداخت اینترنتی در سازمان راه اندازی شده است می توانید در شهرستان هم انجام دهید و آدرس منزل پدر و مادر و ... بدهید و هیچ تاثیری در میز ان مستمری بازنشستگی ندارد ولی برای دریافت بهتر خدمات بهتر است نزدیک منزل خودتان باشد.