در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام. چگونه می تواتم در نرم افزار فناوران بیمه نامه ثبت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام.

نحوه ثبت بیمه نامه ، بسته به نوع بیمه نامه و محیط کاربری شما متفاوت است مثلا نحوه ثبت بیمه مسئولیت با بیمه اتومبیل ثالث بسیار متفاوت است. ولی چند کلید کاربردی عمومی در نرم افزار فناوران وجود دارد که صرف  نظر از اینکه در کدام بخش از برنامه قرار دارید عملیات ثابتی را انجام میدهند.

کلید Insert برای ثبت فیلد جدید

کلید F2 برای ویرایش موارد موجود

با استفاده از این دو کلید میتوانید در برنامه فعالیت کنید و هر فعالیتی در صورتیکه تایید نگردد، قابل ویرایش است.

موفق باشید