در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرکت ما (شرکت تعاونی مسکن کارکنان تامین اجتماعی کاشان) اقدام به صدور بیمه مسئولیت نموده و شرکت بیمه اعلام کرده شما شرکت دولتی هستید در حالی که شرکت ما تعاونی بوده و خصوصی است. ما از چه طریقی می توانیم به آنها بفهمانیم که دولتی نیستیم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سازمان تامین اجتماعی یک نهاد عمومی غیر دولتی میباشد و کلیه شرکتها و موسسات وابسته نیز غیر دولتی میباشند شما میتوانید به استناد اساسنامه سازمان تامین اجتماعی برای اثبات حقوق قانونی خود اقدام نمایید.