در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
بنده چندساله بعنوان راننده درون شهری بیمه ردمیکنم 6ماه تابازنشستگی مانده الان دریک شرکت باحقوق4میلیون حق بیمه ردمیکنم ایاتاثیری برای بازنشستگی داره یانه. وبیمه ایرادنمیگیره که چرااینقدرحقوق میگیری برابازنشستگی ممنون.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
رانندگان درون شهری دارای کمک دولت میباشند و واریز حق بیمه بصورت توام با کارگاه مشمول قانون تامین اجتماعی ایراد دارد و بیمه رانندگان شما حذف میگردد بهتر است بیمه رانندگی خود را حذف نمایید و به بیمه پردازی ادامه دهید تا در هنگام محاسبه مستمری براساس میانگین دو سال آخر بیمه اجباری شما ملاک محاسبه قرار گیرد

در صورتی که بخواهید در 6 ماه اینده درخواست بازنشستگی نمایید واریز حق بیمه اجباری تاثیری چندانی روی حقوق مستمری شما نخواهد داشت و شاید به علت صوری بدون اشتغال در کارگاه دوم سوابق کارگاه دوم حذف گردد.
لازم بذکر است روش محاسبه مستمری میانگین دستمزد دو کارگاه در 24 ماه گذشته جدا جدا محاسبه و هر کدام تقسیم بر 30 میشود و سپس جمع میگردد که این امر تاثیر چندانی روی مستمری شما ندارد.