در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. تکلیف کارگری که بیمه نبوده ودچارازکارافتادگی شده چیست ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
به خانه کارگر مراجعه نمایید و درخواست مساعدت نمایید و نیز همزمان با در دست داشتن مدارک که نشان میدهد شما کارفرمای مشخصی داشتید به بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید

متاسفانه بیمه کلمه غریبی هیت بین مردم و تا دچار حادثه نشوند سمت بیمه نمی آیند

و بقول معروف علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد

پیشنها د ویژه مستر بیمه

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید