در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

اینجانب با 18سال سابقه بیمه تامین اجتماعی، پارسال بدلیل شکستگی مهره یک و دو گردن(c1-c2) ، عمل جراحی فیوژن گردن انجام دادم و مهره های گردنم فیکس شده است و عملا گردش به چپ و راست محدود شده است و بدلیل شرایط کاری امکان کار خیلی سخت می باشد.

 خواهشمند است در خصوص از کارافتادگی راهنمایی فرمائید.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

گواهی پزشک معالج خود را مبنی بر از کارافتادگی به شعبه تامین اجتماعی تحویل دهید تا جهت ارسال مدارک پزشکی شما به کمیسیون پزشکی اقدام گردد لازم بذکر است شما در صورتی میتوانید درخواست از کارافتادگی نمایید که بیمه شده فعال سازمان باشید یا بیماری شما در حین بیمه پردازی اتفاق افتاده باشد . درصد از کارافتادگی طبق جدول استاندارد از کارفتادگی کلیه بیماریها که توسط حدود 50 پزشک متخصص و فوق تخصصی تهیه گردیده است تعیین میگردد.