در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام.

پدرم زیر یکسال سابقه بیمه صندوق روستایی داره طبق مدارک موجود (مدتی سوابق بیمه تامین اجتماعی اجباری کارگری حدود ۴۰سال پیش)داره که طبق پرونده دادسرا بعنوان عابر پیاده مجروح و راکب موتورسیکلت متواری.

و چند ماه بعد در بیمارستان فوت می‌کنه(تصادفی)که با مراجعه به مرکز صندوق روستایی تهران و واحد پذیرش پرونده بازماندگان گفتن زیر یکسال سابقه تعلق نمیگیره بازماندگان همسر و دختر فاقد هرگونه بیمه و درآمد و بازنشستگی..

آیا با تجمیع سوابق بیمه ها (تامین اجتماعی و روستایی)میشه کاری کرد حداقل مستمری یا شکایت و چاره به کجا .. وکیل زبده و کاربلد میخام ۰۹۳۰۵۲۳۷۹۴۰
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق بند 51 بخشنامه 15 امور فنی بیمه شدگان امکان انتقال سوابق روستایی به سازمان تامین اجتماعی وجود دارد ولی شما به شرطی می توانید این موضوع را پیگیری نمایید که وفق بخشنامه 65/1 فنی مستمریهای سازمان فوت پدر بعد از تاریخ  76/7/27 باشد همچنین میزان مستمری براساس سنوات سابقه میباشد و با توجه به سابقه کم مرحوم مبلغ مستمری بسیار ناچیز خواهد بود.