در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام من راننده اتوبوس هستم
در حال دور زدن تقاطع سمت چپ بودم که یه موتوری ته اوتوبوس گیر کرد و زمین افتاد

من هم راهنما زده بودم و فاصلم با جدول حدوده نیم متر بود

چون تقاطع رو بسته بودم ماشینو جا به جا کردم بعد که پلیس اومد کروکی نکشید اورژانس اومد مصدومو برد   که ظاهرا دستش شکسته الان میخواد شکایت کنه تکلیف من چیه دیه با منه یابیمه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

شما میتوانید به راهور مراجعه کنید تا برای شما کروکی ترسیم کند یا میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس را تقدیم شورانمایید .

قطعا دیه خسارت وارده به ثالث در صورت داشتن گواهینامه معتبر متناسب و بیمه نامه معتبر بعهده بیمه گر خواهد بود