در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام بنده به اداره کار مراجعه کردم دادخواست بدوی دادم و گفتن عین همین نامه به کارفرما ابلاغ میشه یک هفته گذشته و نامه ای نرسیده و اینکه جلسه تشخیص را نوزدهم شهریور گذاشتن حال با این توصیف اگر رای به بازگشت بکار برایم صادرشود در این حالت سه ماه قرارداد ضمنی من تمام می شود بخاطر این تعویق ، تکلیفم چی میشه؟ sad

بعداز رای جلسه تشخیص شهریور ماه،  برای بیمه بیکاری اقدام کنم یا زودتر ؟

1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

شما 30 روز از تاریخ وقوع بیکاری باید جهت ثبت درخواست بیمه بیکاری اقدام کنید،بهتر است الان جهت ثبت درخواست اقدام نمایید سپس زمانی که برگه رای صادر شد و رای مبنی بر فسخ رابطه کاری بود ان را در پرونده بیمه بیکاری خود جهت کمسیون دو نفره قرار دهید