در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.

چند سال قبل جایی کار میکردم وبرام بیمه رد میشد تقریبا سه سال سابقه بیمه دارم .

زمانی که از اون کار در اومدم خودم و خانواده رو بیمه سلامت کردم الان مجدد میخام به صورت خویش فرما حق بیمه تامین اجتماعی رو واریز کنم که کارت پایان خدمت خواستن ازم ولی مگه سابقه بیمه من کافی نیست ؟؟

به مسئول بیمه هم گفتم که قبلا بیمه بودم و کد بیمه دارم ولی باز گفت باید بیاری کارت پایان خدمت رو
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کارت پایان خدمت جهت واریز حق بیمه بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری نیاز نیست و در سازمان تامین اجتماعی فقط جهت برقراری بیمه بیکاری ارائه کارت پایان خدمت الزامی است . در صورتی که که از شعبه جواب نگرفتید به رئیس و کارشناس ارشد امور فنی بیمه شدگان اداره کل استان خود مراجعه نمایید یا موضوع را دفتر بازرسی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در استان خود پیگیری نمایید.