در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده دچار پارگی ۷۰٪ پرده گوش چپ و کاهش شنوایی ۲۰٪ در اثر ضربه شدید در استخر شده ام .لطفا نرخ دیه یا ارش را محاسبه کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

پارگی پرده گوش ارش دارد و میزان انرا پزشکی قانونی تعیین میکند

اما کاهش سطح شنوایی به میزان 20درصد از نصف دیه  کامل برشما ، دیه ثابت شده است بعبارتی 10 درصد دیه کامل بعلاوه ارش پارگی پرده گوش به شما تعلق میگیرد