در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ..

من برای آزمون نمایندگی عمر بیمه ایران کتاب کلیات بیمه آیت کریمی و خریداری کردم.

متاسفانه کتاب کلیات بیمه در سایت پژوهکده بیمه موجود نبود...

با توجه به اینکه  قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از رانندگی رو به عنوان یکی از منابع آزمون معرفی کردید در سایت بیمه مرکزی دانلود کردم مصوب سال 95 هست و در این کتاب مصوب 96 هستش میخواستم بدونم کدام را برای آزمون مطالعه کنم چون کاملا با هم متفاوت هست...
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

کتاب های کلیات بیمه چاپ انتشارات پژوهشکده بیمه و کلیات بیمه نوشته آیت کریمی مهمترین منبع آزمون های بدو ورود نمایندگان است. البته فراموش نکنید که قانون بیمه، آیین نامه ها (مصوبات شورای عالی بیمه)به ویژه آیین نامه 54 و 75 و 68، قانون بیمه شخص ثالث  مصوب 1395 (آخرین ویرایش و اصلاح آن) و دستورالعمل های اجرایی، مهمترین منابع آزمون هستند.