در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام، خسته نباشید
بنده قراره از طرف شرکتی بیمه بشم، منتها بهم گفتن که برای مدارک باید آزمایشگاه یه آزمایش هم بدی (البته نگفتن آزمایش چی!)، خواستم بپرسم آیا اصلا برای بیمه شدن آزمایش خاصی مورد نیاز هست؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی کلیه بیمه شدگان باید آزمایش  و معاینات پزشکی بدو بیمه شدن را در مراکز مجاز طب کار طرف قرارداد انجام دهند و برگه معاینات را جهت درج در پرونده به شعب سازمان تامین اجتماعی ارائه دهند لازم بذکر است کلیه کارفرمایان تعهد نامه ماده ۹۰ را امضا و در پرونده مطالباتی کارگاه ضبط است لذا انجام معاینات اجباری میباشد.