در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام

بیمه ی تکمیلی ایران داریم و مادرم میخواد بخاطر سنگ صفرا عمل کیسه صفرا انجام بده ،.

بیمارستان مورد نظر ما با بیمه ی تامین اجتماعی طرف قرارداد نیست اما با بیمه ی ایران قرارداد دارد ،

با توجه به اینکه در جراحی ها و بستری ، ابتدا میبایست سهم بیمه گر پایه پرداخت و سپس بیمه ی تکمیلی سهم خودش رو پرداخت کنه ، و با توجه ب اینکه بیمارستان با بیمه تکمیلی ایران قرارداد داره و مستقیما سهم بیمه تکمیلی با کد ملی کسر میشه و ما میبایست فرانشیز تکمیلی و سهم بیمه گر پایه رو بدیم ،

خواستم بدونم سهم بیمه گر پایه که همون تامین اجتماعی هست،  رو می تونیم بعد از عمل از تامین اجتماعی بگیریم ؟ و اگر میشه چطور ميتونيم؟

 چون سهم بیمه ی تکمیلی مستقیما و با کد ملی کسر  میشه ، آیا میشه سهم بیمه گر پایه ک تامین اجتماعی میباشد  را  پس از کسر سهم بیمه تکمیلی گرفت؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

هزینه های جراحی که در بیمارستانهای ملکی سازمان انجام نمیشود با ارائه مدارک پزشکی به اسناد پزشکی سازمان قابل دریافت میباشد لازم است هزینه ها طبق تعرفه های سازمان پرداخت میگردد یعنی هزینه ای که اگر شما جراحی را در بیمارستان ملکی سازمان انجام  می دادید به سازمان تحمیل میشد.

شما مدارک پزشکی را بعد از جراحی به کارگزاری رسمی شعبه تحویل دهید.