در سازمان تامین اجتماعی توسط (7,050 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام پیامک زیر رو از تامین اجتماعی دریافت کردم. الان باید چی کار کنم ؟

سازمان تامین اجتماعی*
کارفرمای محترم : خواهشمند است نسبت به مشاهده مفاد ابلاغ حکم مطالباتی به شماره  .............. مورخ 1397/05/08 به آدرس اینترنتی portal.tamin.ir مراجعه فرمایید. شعبه 1 تهران سازمان تامین اجتماعی
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

سامانه portal tamin از 7 فروردین 1401 غیر فعال شده است. برای پرداخت حق بیمه از طریق سامانه https://eservices.tamin.ir/view/index.html اقدام نمایید

آموزش ثبت نام و ورود به سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی:

eservices