در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من برام بیمه اجباری رد میشه اما رو صفحه اولش نوشته مشمول کسر فرانشیز آخه مگه ممکنه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنین چیزی ممکن نیست، مگر این که بیمه پردازی قبلی شما، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد بوده و هنوز دفترچه بیمه درمانی خود را تعویض ننموده ایدو یا به علت اشکال سیستمی این خطا رخ داده باشد، به هر حال جهت رفه مشکل به واحد نامنویسی و حساب های انفرادی شعبه بیمه ای خود مراجعه و مشکل را مطرح نمائید.