در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام

من بیمه بیکاری میگیرم . چطور میتونم دوسال خدمت سربازی که در جبهه بودم و کارت ایثارگری هم گرفتم را جزو سابقه بیمه ام در نظر بگیرم

درضمن استفاده از بیمه بیکاری در بازنشستگی تاثیر دارد یا خیر ؟

با تشکر فراوان از شما اساتید محترم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با در دست داشتن اصل کارت پایان خدمت و تصویر آن و دفترچه بیمه به واحد امور بیمه شدگان مراجعه و درخواست احتساب دوره خدمت نظام وظیفه خود  را ارائه نمائید.

مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه برای بازنشستگی محسوب می گردد و  چنانچه مقرری بیمه بیکاری به بازنشستگی منجر گردد، دستمزد ملاک محاسبه بیمه بیکاری بر اساس  دستمزد آخرین 24 ماه محاسبه می گردد.