در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (310 امتیاز)
با سلام

اصطلاح فرانشیز بیمه در انگلیسی چه میشود.

منظورم ترجمه این جمله است که مثلا " در بیمه مسئولیت کارکنان 20 درصد فرانشیز خسارت جانی دیده شده"

چون به نظرم franchise ترجمه درستی نیست و اصطلاح دیگری باید باشد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست من سلام

اصطلاح فرانشیز در صنعت بیمه به این معناست : آن قسمت از خسارت که به عهده بیمه گذار است

به عبارتی برای اینکه بیمه گذار در مواظبت متعارف از مال خود تلاش کند و نیز اینکه در زمان دریافت خسارت سودی از محل خسارت نصیبش نشود درصدی از مبلغ خسارت کسر میگردد واین درصد فقط در خسارتهای مالی عنوان میشود