در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
احتراما والدین اینجانب تمام شرایط جهت بیمه شدن توسط اینجانب را دارند (شرایط عنوان شده در سایت بیمه تامین اجتماعی را دارا می باشند) .

با این وجود شعبه 4 تامین اجتماعی در تبریز قبول ننموده و اعلام می کنند یکی از شروط، داشتن مسکن به نام اینجانب و ارائه سند می باشد. آیا این شرط الزامی است؟

 والدین من منزل دارند و من هم همراه آنها زندگی میکنم .
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

دلیل بیان شده قانونی نیست در صورتی که تامین معاش آنها بعهده شما باشد و بازرس فنی شعبه تایید نمایید و سایر شرایط سنی و یا از کارافتادگی را داشته باشند درخواست شما باید تایید گردد و داشتن سند امری غیر قانونی میباشد لذا در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب از معاونین یا رئیس شعبه جهت حل مشکل خود به دفتر بازرسی مدیرعامل در اداره کل تامین اجتماعی مراجعه نمایید تا مشکل شما حل شود