دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (10,320 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
پیامک (SMS) زیر رو از سایت بازرسی الکترونیک تامین اجتماعی دریافت کردم. الان چیکار کنم ؟

*سازمان تامین اجتماعی*

کاربر محترم  سازمان تامین اجتماعی  0130 جناب آقای.............. بازرسی مربوط به کارگاه شما با شماره ...................تایید شد .   میتوانید با مراجعه به پرتال درخواست های غیر حضوری   erequest.tamin.ir ، مورد را مشاهده کنید.      سامانه بازرسی کارگاهی سازمان تامین اجتماعی
توسط (230 امتیاز)
با سلام.  نتیجه این درخواست چی میشه؟ ایا به نفع تامین اجتماعی میشه که مبلغ جریمه رو دریافت کنه یا بفکر کارگر هست؟؟؟
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)

بهترین پاسخ
می بایست به سایت تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir/ مراجعه کنید. سپس از منوی کارفرمایان، بازرسی های کارگاه را مشاهده کنید.

لیست بازرسی را به صورت ریز و جزیی و دقیق برای عنوان شغلی و مبلغ حقوق و ترک کار چک کنید. اگه با واقعیت متفاوت بود، حتما اعتراض بزنید. در غیر اینصورت براتون ابلاغیه جریمه می یاد.