در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من و برادرم تا پارسال در کارگاه پدرمان بیمه بودیم و حدود 25 سال سابقه بیمه داریم کارگاه ما تولیدی است و بیمه ما 10 درصدی بوده است و تا کنون هم تمامی 10 درصد را که شامل بیمه بیکاری بوده پرداخت کرده ایم پدرمان پارسال فوت کرده

و سرقفلی به نسبت مساوی بنام من و برادرم شده است . جواز کسب به نام برادرم است و در آن با رضایت شریک ذکر شده است . بیمه هنوز پدرمان را به عنوان کارفرما میشناسد . و ما طبق روال سابق بیمه را پرداخت میکنیم ( 10 درصد) .

آیا این وضعیت برای بازنشستگی ما ایجاد مشکل مینماید و در صورت بروز مشکل ما را برای ادامه بیمه راهنمایی نمایید .

و ایا بنده میتوانم به عنوان کارگر و برادرم به عنوان کارفرما معرفی شده و بنده تا بازنشستگی از تخفیف در حق بیمه استفاده نمایم .    با سپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
باتوجه به رابطه شراکتی ومالکیت شما،هر دونفر از کمک هزینه های دولت خارج شده و میبایست حق بیمه ۳۰درصد به سازمان پرداخت شود.که بعلت عدم اطلاع شما درآینده حتما به مشکل برخورد خواهیدکرد.