در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
.سلام من در کارگاه دفتر فنی میتوانم شغل سخت و زیان آور انتخاب کنم یا نه از عناوین شغلی دو مورد کارشناسی عمران وجود دارد یکی سخت و زیان آور دیگری بدون حروف میباشد یعنی جزو مشاغل عادی است ممنون میشم اگه فقط جواب سوالمو بدین just
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - تعیین سخت و زیان آوربودن شغل یا شاغل توسط کارشناسان کمیته بیمه بیکاری و براساس سوابق و شرایط محیط کار انجام خواهد شد.