در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
سلام .

 من از کارفرما ( به دلایل  واریز نکردن حقوق - بیمه و .. ) به اداره کار شکایت کردم . اما بعد از گذشت چند ماه پرونده من در اداره کار به دلایل الکی رسیدگی نمی شه و جلسه هیات تشخیص  کارفرما  و من هنوز انجام نشده .

در این صورت کجا میتونم طرح شکیت کنم ؟ آیا میتونم به دادگاه یا مرجع دیگری شکایت کنم ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مرجع اصلی رسیدگی به اختلاف کارگر و کارفرما اداره کار میباشد ولی در صورتی که مدارکی دال بر اشتغال در کارگاه در ایامی که برای شما بیمه واریز نگردیده است مانند احکام پرسنلی و حقوق و دستمزد ، فیش حقوقی ، لیست حضور و غیاب ، قرارداد کار و ... می توانید با تکمیل فرم ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی صرفا جهت پوشش خلاء بیمه ای خود اقدام نمایید ولی برای دریافت سنوات ، عیدی ، بن و ... باید اداره کار رای صادر نماید.