در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام باعرض خسته نباشید خدمت دوستان

بنده سه سال سابقه بیمه کارفرمایی تامین اجتماعی دریک شرکت عمرانی رودارم.متاسفانه حدود سه ماه قبل درنخاع ام یک تومور رشد کردبودکه تحت عمل جراحی قرارگرفتم.اما به سبب تومور واثرات عمل جراحی نخاع.نخاع بنده صدمه دید ومعلولیت شدید پیدا کردم.

سوال اصلی بنده این  هستش؟

بنده درچندسال قبل این تومور رو داشتم.وحدودا20سال قبل عمل جراحی انجام داده بودم که کامل موفقیت امیزبود ،کاملا سالم شده بودم.اما حدود سه ماه قبل دوباره  وبه صورت ناگهانی همان توموردرنخاع ام دوباره رشد کرد وبعدازانجام عمل جراحی سنگین دچارضایع نخاعی شدم.ایا بیمه تامین اجتماعی به بنده ازکارافتادگی براثربیماری میدهد باتوجه به این نکته که قبلا این تومور روعمل کرده بودم وکاملا سالم وسلامت شده بودم.بعدازسالها دوباره رشد کرد وموردجراحی دوباره قرارگرفتم ودرنتیجه ان معلولیت شدید دچارشدم

.ممنون میشم راهنماییم  کنید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

تمام بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی وفق ماده 90 آزمایشات و معاینات پزشکی را در بدو بیمه شدن انجام میدهند چنانچه شما در این آزمایشات سالم و سلامت بودید و دکتر موردی پیرامون بیماری قبلی شما در برگه معاینات ثبت نکرده باشد می توانید با تشخیص دکتر معالج گواهی از کارافتادگی کلی را جهت طرح در کمیسیون پزشکی به شعبه تامین اجتماعی تحویل دهید.