در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام.

بنده دو هفته پیش تصادف کردم که بنده با موتور بودم و مقصر تصادف یک پراید بود که صد درصد ان مرد مقصر شد.و بعد از رفتن پزشک قانونی اسیب های بنده به شرح زیر میباشد:

  1. تورم بند اول انگشت شست و دوم پای راست
  2. جراحت بخیه شده پای راست
  3. جراحت بند اول انگشتان شست و دوم و سوم پای راست(جمعاسه مورد وهریک حارصه)
  4. تورم پشت پای راست
  5. جراحت(حارصه)قدام زانوی راست
  6. ساییدگی(حارصه)ناحیه فوقانی کناره خارجی بازوی راست
  7. جراحت بخیه شده بند اول انگشت دوم دست راست
  8. تورم نسج نرم انگشت دوم دست راست
  9. ناحیه ساییدگی پشت دست راست و ثلث تحتانی خلف ساعد راست (هریک حارصه)
  10. ناحیه جراحت ثلث فوقانی خلف ساعد راست و ثلث میانی کناره خارجی بازوی راست هریک دامیه
  11. تورم زانوی راست
  12. جراحت(درحدحارصه)قدام لگن درسمت راست

 صدمات میتواند در اثر اصابت جسم سخت یا برخورد به جسم سخت و در حدود ۹۷/۴/۲۲ (تاریخ پذیرش بیمارستانی)ایجادشده باشد.از نواحی دست راست و لگن و پای راست اظهار تالم دارد.

تاریخ معاینه مجددم 20 روز دیگس خواستم راهنماییم  کنید دیه بنده چقدر محاسبه میشه بر اساس مبلغ ؟ممنون

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام با توجه به طول درمان حضرتعالی ، امکان محاسبه دقیق وجود ندارد، لذا خواهشمند است بعد از اتمام طول درمان ، مجددا طرح سوال نموده و یا درخواست مشاوره تلفنی یا حضوری نمائید.