در سایر توسط
سلام برای جمع‌آوری سوابق بیمه تامین اجتماعی چه مراحلی را باید انجام بدهم در ضمن سوابق بیمه ام رادر سایت مشاهده کردم بعضی ماهها ثبت نشده بود ولی مطمئن هستم شرکت پرداخت کرده راهنمایی فرمایید ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

به شعبه ایی که پرونده شما در حال حاضر می باشد رجوع کرده ، و درخواست جمع آوری سوابق و انتقال به آن شعبه را بنمائید و به شعبی که قبلا بودید رجوع کرده و اعتراض بنمائید تا در پرونده شما چک کرده و در سیستم اصلاح نمایند.