در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارکرد یکی از پرسنل در  ماه ۴ روز بوده است.میزان معافیت مالیات حقوق برای این فرد همان ۲۳۰۰۰۰۰۰ ریال است؟
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :
طرح سوال در بخش مالیات و امور مالی

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی