در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
من ازطرف شرکت حق بیمه راننده سنگین برایم پرداخت میشه ایا می توانم ازبیمه تکمیلی استفاده کنم وشرایط ومراحل قانونی چیست؟

چیکاربایدبکنم ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

برای استفاده از بیمه های تکمیلی شما دو راه دارین:

1-بیمه های تکمیلی گروهی،که در این نوع بیمه نامه،شرکت شما برای رانندگان تحت پوشش با یک یا چند شرکت بیمه رایزنی میکنه و بر اساس پوشش های درخواستی و تعداد نفرات،با یکی از شرکتهای بیمه قرارداد بیمه تکمیلی منعقد و همه از آن بهره مند خواهند شد.

2-بیمه تکمیلی خانواده که از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) کلیه افراد خانواده،پس از انجام چکاپ و معاینات پزشکی و پرداخت حق عضویت (بر اساس سن افراد خانواده) تحت پوشش قرار خواهند گرفت و بیماری های قبل از عضویت در تعهد شرکت نخواهد بود.

در صورتیکه سوالی داشتین در قسمت دیدگاه بفرمایین تا راهنمایی تون کنم.

بیمه نامه خود را از نماینده آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام