در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
دختر مجرد شاغل  که چندین سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره اگر بخواهد بعد از فوت پدر و مادرش تقاضای حقوق پدرش را کند مطمئنا باید از شغلشان بیان  بیرون و کار نکند  و بیمه ای برایش واریز نشود .

سوالم اینه که آیا به دختر همان مقدار حقوق  را میدهند که به پدر و مادر میدادند یا حقوقی که برایش ماهیانه در نظر میگیرند کمتر از مادر هست؟ مثلا اگه به مادر یک میلیون میدهند به دخترم یک میلیون داده میشود؟ و اگر کمتر میدهند میشه بگویید چه مقدار کم میشود؟  در ضمن پدر ارتشی بوده.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

فرزندان اناث که شاغل نباشند و ازدواج نکرده باشند می توانند عین مستمری پدر و مادر که در هنگام حیات دریافت می نمودند دریافت نمایند و مبلغی کسر نمی گردد مشروط باینکه بازمانده دیگری وجود نداشته باشد.