در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

بسمه تعالی

با سلام و عرض ادب و احترام

از پاسخ شما کمال تشکر وافر دارم .

قرارداداینجانب با مدرک شرکت (سهامی خاص) با شهرداری به موضوعیت اجرای برنامه های تلویزیون شهری (بداهتاً منظور از اجرای برنامه ها شبکه های تلویزیونی شبکه 1 و 2 و 3 و شبکه های دیگر ایرانی میباشد ) منعقد و قرارداد به مدت یکسال شمسی میباشدو مبلغ قرارداد مبلغ جزء است

با توجه به نامه کارفرما (شهرداری) خطاب به سازمان تامین اجتماعی عملیات پیمان توسط اینجانب انجام گردیده است را مکاتبه نموده و به سازمان ابلاغ شده است .

  • آیا با توجه به موضوع قرارداد اینجانب در ماهیت تابعیت دستوری و اقتصادی قرار دارد یا خیر؟
  • از کجا بدانم که قرارداد منعقده اینجانب با شهرداری از تابعیت دستوری و اقتصادی است یا نیست ؟

مستدعی است بنده را معاضدت فرمایید.

با تشکر - از شما عزیزان و همکاران محترمتان

1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، اگر شما با عنوان شرکت با شهرداری قرارداد بسته باشید مبنای دستوری بودن برای ایجاد رابطه کار ملاک نخواهد بود .